Porsaan uunipaisti, maustettu
Tuotekuvaus
Tamminen Porsaan maustettu uunipaisti valmistetaan käsityönä leikatusta ja viimeistellystä, laadukkaasta porsaanlihasta. Porsaan uunipaisti soveltuu erinomaisesti uunissa kypsennettäväksi. Pitkäkestoinen kypsennys matalassa lämpötilassa aikaansaa porsaanlihaan ainutlaatuisen murean koostumuksen. Soveltuu käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera.
Ainesosat
Suomalainen porsaanliha (83 %), vesi, suola, demerarasokeri, mausteet (mm. savustettu paprika, musta- ja maustepippuri, korianteri, muskottipähkinä, chili, kurkuma, kumina, inkivääri, savustettu valkosipuli), yrtit (rosmariini, timjami), mausteuutteet, aromi, hapettumisenestoaine (E301).
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 700 kJ, (168 kcal), rasva 8,9 g, josta tyydyttynyttä 3,6 g, hiilihydraatit 0,6 g, josta sokereita 0,5 g, proteiini 18 g, suola 1,2 g
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta. Poista porsaan uunipaisti vakuumipakkauksesta ja aseta paisti (paistopussissa tai ilman) uuniritilälle. Laita ritilän alle korkeareunainen paistopelti, johon on lisätty hieman vettä. Paista porsaan uunipaistia 150-asteisessa uunissa, kunnes paistin sisälämpötila on vähintään 75 astetta. Suosituksemme uunipaistin sisälämpötilaksi on 82 astetta. Porsaan uunipaistin sisälämpötilan ollessa halutun asteinen, poistetaan paisti uunista ja annetaan sen vetäytyä noin 15 minuutin ajan. Poista uunipaistin päällä oleva verkko, kun paisti on hieman jäähtynyt. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.