Porsaan kyljys 4 kpl
Tuotekuvaus
Tamminen Porsaan kyljykset valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Valmiiksi suolatut luulliset kyljyspihvit soveltuvat käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera.
Ainesosat
Suomalainen porsaanliha (85 %), vesi, suola, aromi, hapettumisenestoaine (E301).
Tuote sisältää luuta.
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 684 kJ, (163 kcal), rasva 9,7 g, josta tyydyttynyttä 4,0 g, hiilihydraatit 0,5 g, josta sokereita 0,1 g, proteiini 19 g, suola 0,5 g
Laktoosia 0g/100g
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistusta. huuhtele kyljykset kevyesti juoksevan veden alla ja kuivaa talouspaperilla kevyesti painellen. Paista porsaan kyljyksiä paistinpannulla kohtalaisella lämmöllä kuumakestoisen öljyn tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa noin 15 – 20 minuutin ajan kevyesti käännellen. Mausta lopuksi ripauksella mustapippuria myllystä. Huomioi, että kyljykset ovat valmiiksi suolattuja. Vaihtoehtoisesti voit valmistaa kyljykset 180 asteisessa uunissa kypsentäen noin 30 minuutin ajan. Tällöin kyljysten esipaisto paistinpannulla on suositeltavaa. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.