Porsaan fileesuikale marinoitu
Tuotekuvaus
Tamminen Porsaan marinoidut fileesuikaleet valmistetaan 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Soveltuvat käytettäväksi wokkeihin, pataruokiin ja kastikkeisiin.
Ainesosat
Suomalainen porsaanliha (63 %), vesi, rypsiöljy, sokeri, mausteet (mm. paprika, chili, valkosipuli, tomaatti, mustapippuri, cayenne), dekstroosi, suola, aromit (mm. savu), punajuurimehujauhe, muunnettu tärkkelys, sakeuttamisaineet (E412, E415), happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaineet (E202, E211), hapettumisenestoaine (E301).
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 567 kJ, (136 kcal), rasva 6,6 g, josta tyydyttynyttä 1,3 g, hiilihydraatit 5,1 g, josta sokereita 4,4 g, proteiini 114 g, suola 1,2 g
Laktoosia 0g/100g
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta. Halutessasi voit huuhdella fileesuikeet kevyesti juoksevan veden alla ennen kypsentämistä. Voit myös jatkaa marinadia kastikkeeksi esimerkiksi ruokakermalla. Paista marinoituja porsaan fileesuikaleita paistinpannulla kohtalaisella lämmöllä kuumakestoisen öljyn tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa noin 10 – 12 minuutin ajan kevyesti käännellen. Huomioi, että tuotteen kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.