Paneroitu porsaan lihasuikale
Tuotekuvaus
Tamminen Paneroidut porsaan lihasuikaleet valmistetaan käsityönä 100 % suomalaisesta, laadukkaasta porsaan ulkofileestä. Miedosti maustetut ja paistovalmiiksi gluteenittomalla leivitysaineella paneroidut lihasuikaleet soveltuvat käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera tai dipattavina pikkusuolaisina tarjoiltaviksi.
Ainesosat
Suomalainen porsaanliha (63 %), vesi, gluteeniton leivitysaine (riisi, kikherne, maissi, dekstroosi), muunneltu maissitärkkelys, suola, mausteet (paprika, cayenne), aromi, hapettumisenestoaineet (E300, E301).
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 619 kJ, (147 kcal), rasva 3,5 g, josta tyydyttynyttä 1,2 g, hiilihydraatit 13 g, josta sokereita 0,5 g, proteiini 15 g, suola 1,3 g
Laktoosia 0g/100g
Voimakassuolainen
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta. Paista paneroituja porsaanlihasuikaleita paistinpannulla kohtalaisella lämmöllä kuumakestoisen öljyn tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa noin 5 minuutin ajan kevyesti käännellen. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.