Takuumurea naudan ulkofileepala, kalvoton
Tuotekuvaus
Tamminen Naudan ulkofileepala leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Naudan ulkofileepala tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ruokailuhetkiin. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi pihveihin ja kääryleihin, voidaan kypsentää myös paloina tai kokonaisena uunissa tai vaihtoehtoisesti grillissä grillaten.
Ainesosat
Suomalainen naudanliha (100 %).
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 515 kJ, (123 kcal), rasva 4,1 g, josta tyydyttynyttä 1,9 g, proteiini 21 g, suola 0,1 g
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta. Paista ulkofilettä voin tai kuumakestoisen ruokaöljyn kera kuumalla paistinpannulla käännellen, kunnes lihan pinta on ruskistunut kauniiksi. Siirrä ulkofileepala uunivuokaan ja ripottele pintaan suolaa ja pippuria. Aseta paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan ja kypsennä ulkofilettä 150 asteisessa uunissa, kunnes lihan sisälämpötila on noin 55 astetta (medium rare) tai vastaa haluttua kypsyyttä. Kääri liha kypsennyksen jälkeen löyhästi folioon vetäytymään n. 10 minuutiksi, ennen paloittelua paksuiksi viipaleiksi. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.