Takuumurea naudan sisäpaistipala
Tuotekuvaus
Tamminen Naudan sisäpaistipala leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Naudan sisäpaistipala tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ruokailuhetkiin. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi pihveihin ja kääryleihin, voidaan kypsentää myös paloina tai kokonaisena uunissa.
Ainesosat
Suomalainen naudanliha (100 %).
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 464 kJ, (111 kcal), rasva 2,6 g, josta tyydyttynyttä 1,1 g, proteiini 22 g, suola 0,1 g
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta. Paloittele sisäpaisti ja esikypsennä lihoja paistinpannulla paistaen kuumakestoisen öljyn tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa, kunnes ne ovat ruskistuneet. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Aseta lihat uunipataan ja kaada niiden päälle 2 dl vettä. Jatka kypsennystä uunipadassa kannen alla välillä sekoittaen, 175 asteisessa uunissa n. 1,5 -2 tunnin ajan tai kunnes liha on pehmeää ja mureaa. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.