Naudan keittoliha makuluulla
Tuotekuvaus
Tamminen Naudan keittoliha leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Pakkaus sisältää makuluun. Soveltuu käytettäväksi keittoihin tai hauduttetuihin pataruokiin.
Ainesosat
Suomalainen naudanliha (100 %).
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 569 kJ, (136 kcal), rasva 6,0 g, josta tyydyttynyttä 2,8 g, proteiini 21 g, suola 0,1 g
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta. Paloittele keittoliha ja esikypsennä lihoja paistinpannulla paistaen kuumakestoisen öljyn tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa, kunnes ne ovat ruskistuneet. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Aseta lihat uunipataan makuluun kera ja kaada niiden päälle 2 dl vettä. Jatka kypsennystä uunipadassa kannen alla välillä sekoittaen, 175 asteisessa uunissa n. 1,5 -2 tunnin ajan tai kunnes liha on pehmeää ja mureaa. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.