Naudan jauheliha 10 %
Tuotekuvaus
Tamminen Naudan jauheliha valmistetaan laadukkaasta, 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Helppo- ja monikäyttöinen jauheliha soveltuu käytettäväksi maukkaisiin kastikkeisiin ja keittoihin, vuokiin ja wokkeihin sekä herkullisiin pitsoihin ja piiraisiin. Jauhelihasta valmistuvat vaivattomasti myös lihapyörykät, jauhelihapihvit ja murekkeet.
Ainesosat
Suomalainen naudanliha (100 %).
Rasvapitoisuus alle 10 %.
Kollageeni/liha proteiini suhde
alle 15 %.
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 729 kJ, (174 kcal), rasva 10 g, josta tyydyttynyttä 5 g, proteiini 21 g, suola 0,1 g
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta. Paista jauhelihaa paistinpannulla kohtalaisella lämmöllä kuumakestoisen öljyn tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa paistolastalla murentaen ja kevyesti käännellen, noin 8 – 10 minuuttia, kunnes liha on ruskistunutta ja kypsää. Mausta suolalla ja mustapippurilla tai muilla mieleisilla mausteilla. Huomioi, että tuotteen kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.