Takuumurea naudan entrecotepala
Tuotekuvaus
Tamminen Naudan entrecoteepala leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Naudan entrecoteepala tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja ruokailuhetkiin. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi pihveihin, voidaan kypsentää myös paloina tai kokonaisena uunissa.
Ainesosat
Suomalainen naudanliha (100 %).
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 812 kJ, (194 kcal), rasva 12 g, josta tyydyttynyttä 6,0 g, proteiini 22 g, suola 0,1 g
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta. Paista lihaa voin tai kuumakestoisen ruokaöljyn kera kuumalla paistinpannulla käännellen, kunnes lihan pinta on ruskistunut kauniiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Siirrä entrecotepala uunivuokaan. Aseta paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan ja kypsennä palaa 130 asteisessa uunissa, kunnes lihan sisälämpötila on noin 58 astetta (medium rare) tai vastaa haluttua kypsyyttä. Kääri liha kypsennyksen jälkeen löyhästi folioon vetäytymään n. 10 minuutiksi, ennen viipalointia. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.