Luomu nauta-sika jauheliha 20 %
Tuotekuvaus
Tamminen Luomu nauta-sika jauheliha valmistetaan eettisesti tuotetusta, 100 % suomalaisesta luomunaudan- ja luomuporsaanlihasta. Helppo- ja monikäyttöinen jauheliha soveltuu käytettäväksi maukkaisiin kastikkeisiin ja keittoihin, vuokiin ja wokkeihin sekä herkullisiin pitsoihin ja piiraisiin. Jauhelihasta valmistuvat vaivattomasti myös lihapyörykät, jauhelihapihvit ja murekkeet.
Ainesosat
Suomalainen luomunaudanliha
(50 %), suomalainen luomuporsaanliha (50 %).
Rasvapitoisuus alle 20 %.
Kollageeni/liha proteiini suhde
alle 18 %.
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 1089 kJ, (261 kcal), rasva 20 g, josta tyydyttynyttä 9,1 g, proteiini 19 g, suola 0,1 g
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen valmistusta. Paista jauhelihaa paistinpannulla kohtalaisella lämmöllä kuumakestoisen öljyn tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa paistolastalla murentaen ja kevyesti käännellen, noin 8 – 10 minuuttia, kunnes liha on ruskistunutta ja kypsää. Mausta suolalla ja mustapippurilla tai muilla mieleisilla mausteilla. Huomioi, että tuotteen kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.