Luomu naudan sisäfileepihvi 1 kpl
Tuotekuvaus
Tamminen Luomu naudan sisäfilepihvi leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta luomunaudanlihasta. Laadukkaan mehevä ja murea sisäfilepihvi soveltuu käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera.
Ainesosat
Suomalainen luomunaudanliha
(100 %).
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 515 kJ, (123 kcal), rasva 4,1 g, josta tyydyttynyttä 1,9 g, proteiini 21 g, suola 0,1 g
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistusta. Paista luomunaudan sisäfileepihviä paistinpannulla kohtalaisella lämmöllä kuumakestoisen öljyn tai kuumakestoisen öljyn ja voin seoksessa noin 6 – 8 minuutin ajan kevyesti käännellen. Mausta lopuksi ripauksella suolaa ja mustapippuria myllystä. Huomioi, että tuotteen kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.