Luomu karitsan putkiluupaisti, pakaste
Tuotekuvaus
Tamminen Luomu karitsan putkiluupaisti leikataan ja viimeistellään käsityönä eettisesti tuotetusta 100 % suomalaisesta luomukaritsanlihasta. Kookas juhlava luomukaritsan putkiluupaisti soveltuu käytettäväksi pääruoaksi lisukkeiden kera.
Ainesosat
Suomalainen luomukaritsanliha
(100 %).
Pakaste, ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Luullinen.
Ajantasaiset tuotetiedot löytyvät aina tuotteen myyntipakkauksesta.
Ravintoarvot
Energia 601 kJ, (144 kcal), rasva 7,5 g, josta tyydyttynyttä 3,8 g, proteiini 19 g, suola 0,1 g
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan tuotteessa luontaisesti esiintyvästä natriumista.
Valmistusohje
Sulata putkiluupaisti hitaasti omassa pakkauksessaan enintään + 6 asteisessa jääkaapissa ennen sen kypsentämistä. Suosittelemme käyttämään paistin kypsennyksen yhteydessä paistopussia sekä lihalämpömittaria. Kuumenna uuni 200-asteiseksi ja kypsennä paistia 15 minuuttia. Laske tämän jälkeen uunin lämpö 150-asteeseen ja jatka paistin kypsentämistä. Kypsennä paistia, kunnes lihalämpömittari näyttää sisälämpötilaksi toivottua kypsyyttä. Liha on sisäosiltaan hieman punertavaa 65-70 astetta. Täysin kypsä paisti n. 75 astetta. Ota paisti uunista ja anna vetäytyä noin 20 minuuttia ennen tarjoilua. Huomioi, että tuotteen koko, kypsennyslämpötila sekä erilaiset valmistusmenetelmät ja laitteet vaikuttavat tuotteen kypsennysaikoihin.
Tutustu kattaviin putkiluupaistin valmistusvinkkeihin sivun alaosan resptiohjauslinkistä.