Wanted by Grill -tuoteperhe tarjoaa laajan valikoiman herkullisia grilliklassikkoja, kuten suuren maailman malliin käsityönä leikattuja kookkaita naudanlihapihvejä, mehukkaita porsaan ribsejä, herkullisia burgerpihvejä ja houkuttelevia hodarinakkeja. Kaikki 100 % suomalaisesta lihasta. Wanted by Grill – Valmistaudu kesän unohtumattomiin grillihetkiin!
SELAA
Naudan Tomahawk Steak leikataan ja viimeistellään käsityönä amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä 100 % suomalaisesta naudan fileeselästä. Kookas pihvi sisältää pitkäksi jätetyn kylkiluun sekä luussa kiinni olevaa vähärasvaista ja mureaa ulkofilettä
Naudan Fillet Cap Steak leikataan ja viimeistellään käsityönä amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä 100 % suomalaisesta naudan etuselän puoleisesta, rankaa vasten olevasta ulkofileen etupään päälliosasta. Kookas, erillinen lihas omaa murean koostumuksen.
Naudan Denver Steak leikataan ja viimeistellään käsityönä amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä 100 % suomalaisesta naudan etuselästä. Mehukas ja murea pihvi omaa täyteläisen lihaisan maun sekä rakenteen ja se suositellaan tarjoiltavan medium-asteisena.
Naudan Picanha leikataan ja viimeistellään käsityönä arvostetulla leikkuumenetelmällä 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Maukas ja murea, kolmion muotoinen naudan ulkopaistin kärkiosa sisältää luontaisesti runsaan ja herkullisen rasvapeitteen, joka korostaa lihan mehukkuutta.
Naudan Maminha leikataan ja viimeistellään käsityönä brasilialaistyylisellä leikkuumenetelmällä 100 % suomalaisesta naudan ulkofileen takapään, kupeen ja paistien välistä. Kookas kolmion muotoinen leikkuuosa tunnetaan maailmalla myös nimellä Tri-tip.
Naudan Flank Steak leikataan ja viimeistellään käsityönä amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä 100 % suomalaisesta naudan kupeesta. Pyöreähkö Flank Steak on väriltään luontaisesti tumman sävyistä ja omaa syvän, lihaisan maun.
Naudan Flat Iron Steak leikataan ja viimeistellään käsityönä amerikkalaistyylisellä leikkuumenetelmällä 100 % suomalaisesta naudan lavasta. Flat Iron Steak Flat on luontaiselta koostumukseltaan isosyistä ja lihaisan mureaa.
Naudan Petite Tender leikataan ja viimeistellään käsityönä harvinaislaatuisella leikkuumenetelmällä 100 % suomalaisesta naudan lavasta. Luontaiselta koostumukseltaan erityisen murea ja maukas lavan osa muistuttaa ulkonäöltään sisäfilettä.
Porsaan Boneless Ribs leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta porsaan luuttomasta kyljestä. Klassiseen tyyliin valmiiksi maustetut kylkipalat kypsennetään maltillisella lämmöllä grillissä grillaten.
Porsaan Boneless Ribs leikataan ja viimeistellään käsityönä 100 % suomalaisesta porsaan luuttomasta kyljestä. Tuhdin mausteiseen tyyliin valmiiksi maustetut kylkipalat kypsennetään maltillisella lämmöllä grillissä grillaten.
Original burgerpihvit valmistetaan ilmavasti muotoillen Loose Pressed -menetelmällä 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Paistovalmiiksi muotoillut ja kevyesti suolatut burgerpihvit kypsentyvät grillissä grillaten ja tarjoillaan hampurilaissämpylöiden kera.
Ohuet burgerpihvit valmistetaan 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Paistovalmiiksi muotoillut ja kevyesti suolatut burgerpihvit kypsentyvät grillissä grillaten ja tarjoillaan hampurilaissämpylöiden välissä monipuolisten lisukkeiden kera.
Smash burgerit valmistetaan 100 % suomalaisesta naudanlihasta. Korkeahkoiksi muotoillut smash burgerit kypsentyvät grillissä grillaten ja ne litistetään ohuiksi paiston yhteydessä. Tarjoillaan hampurilaissämpylöiden ja lisukkeiden kera.
Classic Hot Dog -nakit valmistetaan perinteisin menetelmin leppäsavustamalla, 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Perinteisen makuiset ja lihaisat hot dog nakit kypsentyvät grillissä grillaten ja tarjoillaan sämpylöiden ja lisukkeiden kera.
Chili Hot Dog -nakit valmistetaan perinteisin menetelmin leppäsavustamalla, 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Tuhdin tuliset ja lihaisat hot dog nakit kypsentyvät grillissä grillaten ja tarjoillaan sämpylöiden ja lisukkeiden kera.
Kipinä -grillimakkarat valmistetaan perinteisin menetelmin leppäsavustamalla, 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Vahvan perinteikkään ja mehevän maun lisäksi grillimakkaroissa on aistittavissa korkealaatuinen, lihaisa rakenne.
Kipinä Kolmen juuston -grillimakkarat valmistetaan perinteisin menetelmin leppäsavustamalla, 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Hienostuneen vahvaa ja mehukasta makua grillimakkaroihin antavat cheddar-, portsalut- sekä emmentaljuusto.
Kipinä Kolmen chilin -grillimakkarat valmistetaan perinteisin menetelmin leppäsavustamalla, 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Tuhtia tulisuutta ja aromikasta makua grillimakkaroihin antavat jalapeno-, guajillo- sekä poblano ancho.
Kipinä Kolmen sipulin -grillimakkarat valmistetaan perinteisin menetelmin leppäsavustamalla, 100 % suomalaisesta porsaanlihasta. Täyteläistä makujen harmoniaa grillimakkaroihin luovat keltasipuli, valkosipuli ja ruohosipuli.
Onneksi kesäpäiviä riittää, joten aikaa on moneen. Voidaan grillata isot mehukkaat pihvit ja istahtaa yhdessä jaettavan syötävän pariin, toisella kertaa kokoontua grilliherkuilla täydennettyjen sormisyötävien äärelle tai nauttia nopeasti valmistuvista hampurilaisista ja hodareista lempilisukkeiden kera. Päivän fiilis ja seura ratkaiskoon.
Wanted by Grill -naudanlihapihvit valmistetaan 100 % suomalaisesta lihasta käsityönä leikaten ja viimeistellen, erikoisleikkuumenetelmillä. Maukasta makua ja mahtavaa kokoa, ei näistä suuren maailman malliin valmistetuista grillipihveistä puutu. Jaettaviksi kesän yhdessäolohetkiin!
Herkullisilla Wanted by Grill -burgerpihveillä ja Hot Dog -nakeilla luot takuulla kesän parhaimmat makumuistot perheen ja ystävien kesken. Monipuolinen valikoimamme sisältää grilliherkkuja, kuten smash burgereita ja ohuita burgerpihvejä, sekä perinnesavustamon hodarinakkeja, jotka valmistuvat käden käänteessä yhdessäolohetkissä lempilisukkeiden kera tarjoiltaviksi. Kaikki 100 % suomalaisesta lihasta!
Tammisen 100 % suomalaisista burgerpihveistä ja hot dog nakeista valmistuvat kesän herkullisimmat tarjoilut yhdessä lempilisukkeiden kera nautittaviksi. Ilmavasti Loose Pressed -menetelmällä paistovalmiiksi muotoillut burgerpihvit ja perinnesavustamon pitkät hodarinakit valmistuvat mitä mainioimmin grillissä grillaten kesän yhdessäolohetkiin.
Lämpimissä illoissa sytytetään päiväretkien päätteeksi tunnelmallinen nuotio ja rauhoitutaan yhdessä tulen äärelle. Se hetki, kun mehukas grillimakkara rapsahtaa täydellisen paistopinnan alta ja herkullinen paistotuoksu sekoittuu nuotiopuun savuun, kruunaa kesäpäivän vieton.
Kesän kuumimmissa Kipinä® grillimakkaroissa yhdistyvät perinteen voima ja modernin makumaailman hienostuneisuus, lihaisan purtavaa laatua unohtamatta. Perinteisen Kipinä grillimakkaran lisäksi saatavilla kolme kolminkertaista makuvariaatiota: juusto, sipuli ja chili! Nämä perinnesavustamon tulikuumat kipinät viimeistelevät kesän grillihetket.
Tänä kesänä Tamminen Wanted by Grill -kiertue vierailee eksklusiivisesti valikoiduissa kauppapaikoissa, tuoden mukanaan vastustamattomat makuelämykset ja parhaat tuotteet kesägrillaukseen!